Föregående FotoNästa Bild
 

Vår Nakenstrand

Saker du bör veta om vår Nakenstrand…

…kombination av pool och Nakenstrand

På Vritomartis finns, till skillnad från de flesta andra naturistanläggningar, både poolområde och privat strand för naturister.

…avståndet till naturiststranden och hur du kan gå

En liten promenad på 10-15 min. leder ner till Filaki nakenstrand. Det är verkligen värt att ta sig de 700 metrarna ner till det välkomnande Medelhavet. Promenaden från hotellet till stranden för dig över den lilla höjdplatån med vita bergen i ryggen och havet i blickpunkt. Du kommer att ha sällskap av lite får och getter samt av andra naturister. Givetvis kan du även ta gratisbussen från hotellet. Se turlistan i receptionen.

 …väl nere på stranden

Själva stranden är en klapperstensstrand med handstora- till russinstora stenar. Mjukt rundade från tusentals år av vågrörelser. Solstolar och parasoller finns att hyra. Den nästan alltid skinande solen gör att Medelhavets blåa, ljumna vatten känns särskilt lockande, svalkande och välbehövligt.

…bekvämligheter på stranden

Nere på stranden finns även dusch och toalett samt en välsorterad liten strandrestaurang. Under dagens varmaste timmar är restaurangens skugga och utbud särskilt lockande och välbesökt.

För mer information om vår och närbelägna naturiststränder, vänligen se på hemsidans fotogalleri.

För mer information om vår och närbelägna naturiststränder, vänligen se på hemsidans videogalleri.