Föregående FotoNästa Bild
 

Människorna du möter

Vill du veta varför vårt naturisthotell är speciellt?

Givetvis har rummens bekvämligheter, områdets utbud och den fantastiska maten en stor del i vår framgång.

På samma sätt som läget, naturen, värmen och den ständigt (nästan) lysande solen men

Människorna gör skillnaden

Det är personalen som gör den stora skillnaden mellan en semester och en fantastisk semester. Vänligheten och glädjen hos vår personal är garanten för att de fina omdömen vi får i gästboken kommer att fortsätta.

Familjen Douroudakis

Familjen Dourountakis som äger hotellet ser det inte bara som en affärsverksamhet utan som ett sätt att leva. Det är därför som inom naturistkretsar Vritomartis har blivit synonymt med fantastiskt gästbemötande, njutningsfull tillvaro och avslappnad stämning. Dessutom till mycket förmånliga priser.

Verkställandedirektör

Nikos Dourountakis är chef sedan år 2000. Under hans ledarskap har anläggningen utvecklats på ett enastående sätt. Hans enda fokus har varit att du som gäst kan vara säker på att det är du som står i centrum. Flertalet av personalen har arbetat här i många år vilket gör att de kommer ihåg gäster år från år. Vill du ha lite kallare rött vin till middagen, de vet.

Befattningshavare 

Du märker det genast vid ankomst i receptionen, leendet och välkomnandet. Köket och köksmästarens ansträngningar. Serveringspersonalens uppmärksamhet och servis. Trädgårdsmästarnas gröna fingrar och ordningsamhet.

Städpersonalens ständiga jakt på minsta dammtuss. Det är just allt det här, det personalen uträttar, som kommer att ge dig den bästa semestern någonsin. Och dessutom en Naturistsemester! Vad mer kan man önska sig?