Föregående FotoNästa Bild
 

Vår historia och våra mål

Du kommer att bli förvånad över att …

Fram till slutet av 80 talet fanns det endast en naturistanläggning på Kreta. Ändå skapar omgivningarna avskildhet och den ständigt lysande solen de  bästa förutsättningar för just naturism. Vårt hotell var från starten inte ett naturisthotell.

Vårt hotell var från starten inte ett naturisthotell

Vår familj (Dourountakis) byggde hotellet 1989 för gäster som ville ha något annat än ett hotell i stressiga turistorter. Med sitt enastående läge, på en klipphylla, avskilt från annan bebyggelse erbjöd Vritomartis just detta.

En gäst gav oss idén om Naturist Hotel

Under vårt andra år kom en gäst med ett förslag. Varför gör ni inte Vritomartis till ett Naturishotell? Allt finns ju här för ett sådant! Tanken var intressant och omtumlande. Vi fick rannsaka oss själva och tänka igenom vad det skulle innebära! Vilket resulterade i att vi 1992 ”nyöppnade” som Vritomartis Naturist Resort. Ett beslut som familjen Dourountakis är mycket stolta över.

Vår vision

Vår tanke var att våra gäster skulle bli som en del av familjen och känna sig hemma. Frihet för och omtanke om våra naturister har varit ledstjärnorna för oss. Detta tillsammans med god mat, hög standard, tjänstvillig och igenkännande personal, bästa möjliga omhändertagande har gjort vårt hotell till vad det är i dag.

Den bästa värdemätaren på vår verksamhet är gästboken där vi och ni kan se vad våra gäster tycker och tänker. Att se uppskattande kommentarer från  ständigt återkommande naturistgäster är kanske det bästa betyget man kan få. Välkommen att skriva vad du tycker i vår gästbok.