Föregående FotoNästa Bild
 

Vår naturistresort - En mycket special plats

Vår Naturistanläggning är en väldigt speciell plats! Vill du ha reda på varför?

För det första, vårt namn;

Vritomartis, uppkallat efter en grekisk gudinna vördad och dyrkad på den del av Kreta där vårt hotell ligger. Hon finns i form av en sjöjungfru och härstammar från Minoisk tid (Kretas bronsålder). Vissa dagar är det lätt att föreställa sig ett möte i det varma Medelhavet med denna gudinna.

För det andra, Vårt unika läge;

Libyska havets varma, blåa vatten ligger som en spegel. Hotellanläggningen på en klipphylla omgärdad av olivträd. Bakom hotellet bildar de majestätiska vita bergen en nästan overklig fond, med toppar som når 2000 meter.

För det tredje, vår region och dess historia;

Vritomartis ligger i regionen Sfakia. Två kilometer från den genuina lilla kustbyn Chora Sfakion (Sfakia). Denna del av Kreta uppvisar en vild, spännande och dramatisk natur. Öde små vikar och långt till bebyggelse är detta en ideal plats för naturism.

För det fjärde, Vår anläggning dess bekvämligheter, aktiviteter och utfärder

Byggnaderna följer traditionella mönster från Kreta. Hotellet, poolområdet, våra bungalows, olivträden m.m. ger den rätta inramningen till en lyckad naturistsemester.

Detta kombinerat med alla upptänkliga bekvämligheter erbjuder våra internationella gäster allt de kan önska sig. Oavsett om du väljer hotellrum eller boende i bungalow har du tillgång till hela vårt fritidsområde.

Där givetvis vår 25 meters pool är särskilt lockande under de varma dagarna. Vill du ha lite ”mer” vatten så ligger vår privata strand bara 10 minuters promenad bort. Antingen går du eller åker med hotellets buss.

För det femte, Vår respekt för naturismen

Som en licensierad Naturistanläggning följer vi de riktlinjer som INF, Internationella Naturist Förbundet satt upp. Möjligen lite mindre uppstyltat än på andra ställen. Vi söker skapa en lättsam och vänlig stämning där frihet är ett nyckelord. Trots att de allra flesta av våra gäster är inbitna naturister så kommer inte förstagångsbesökaren att känna sig obekväm och utanför.

Från soluppgång till solnedgång är alla våra utomhusområden nakenområde. Inomhus bär man en sarong eller handduk. Pool och strand är obligatoriska naturistområden. Vi är ett familjeägt hotell och välkomnar givetvis familjer med barn.

För det sjätte; Vår strävan att skapa något extra

Oavsett om du stannar några dagar eller ett par veckor så tror vi att just Vritomartis kommer att erbjuda dig en oförglömlig naturistsemester. Lugn och ro, sommarslappa dagar eller aktiviteter du bestämmer själv hur du vill ha det under Kretas värmande sol.

För mer information se fotogalleriet på hemsidan.

För videor från Vritomartis nudisthotell besök video avsnitt.