Föregående FotoNästa Bild
 

Vritomartis olika fritidsaktiviteter

De flesta av våra naturistgäster på Vritomartis uppskattar att ta det lugnt och ta tillfället i akt och delta i några av de aktiviteter vi kan erbjuda. Vår strävan har alltid varit att våra naturisgäster skall erbjudas lugn och ro i en härlig miljö.

Givetvis finns det saker att göra för dig om du vill vara med på några av våra olika aktiviteter så därför kan du välja mellan följande;

Vattengymastik;

En eller två gånger veckan har vi vattengymnastik vid poolen. Det finns instruktör så man kan sträcka ut ordentligt det varma vattnet.

Ett litet stycke utanför poolområdet finn det andra möjligheter om man vill röra på sig. Tennisplan- receptionen förser dig med bollar och rack. Volleybollsplan, Shuffleboard, Mini golf, Boccia, bågskytte samt ett litet bordtennisrum. Tycker du det verkar varmt och jobbigt kanske vi får föreslå ” Jätte schack spel” i trädgården.

Massage;

en utbildad massör ser till att hjälpa dig om du så önskar. Boka tid i receptionen.

Filaki Beach

Vritomartis egna Nakenstrand (Filaki Beach) på 10 min. gångavstånd från hotellet erbjuder sköna bad, snorkling och givetvis den lilla strandbaren.

Grekisk dans

Grekisk dans varannan vecka kommer lokala dansa och musikanter och onderhåller oss med traditionell grekisk folkdans. De modiga får vara med och lära sig. Man behöver inte vara blyg för det är bara stjärnorna som kan se oss i den ljumma grekiska natten.

Dans kvällar

Tre kvällar i veckan erbjuder vi DJ  på barterrassen. Vissa dansar andra sitter och kopplar av med något gott att dricka efter middagen.

Quiz- kvällar

Terrassen blir frågehörna och det gäller att lyssna noga så kan det komma en och annan svensk låt som gör det lättare för oss svenskar.

För mer information se Vritomartis hemsida.

För videor av fritid & amp; nudist aktiviteter på Vritomartis hotell besök vår video avsnitt.