- Home
- Jag är
- Bo
- Bad
- Upptack
- Smaka
- Photos
- Kvalitetspolicy & Certifikat
- Vanliga frågor; män och kvinnor
- Hur man kommer
- Artiklar
- Gästbok & kommentarer
- Vår Nudist Blog
- Önskar du information?
- Karriärmöjligheter
Medelhavsköket
Naturister älskar exponering för frisk luft och sol; Det ger en unik känsla av frihet, avkoppling och lugn, tillsammans med en fullständig brist på stress.
Det är en helt naturlig och hälsosam livsstil. Naturister kompletterar ofta detta livsstilsval med hälsosam kost, och det finns ingenstans bättre för detta än Medelhavet.
Färsk fisk
En annan underbar viktig i Medelhavsköket är färsk fisk och ju ju närmare du är till havet, desto fräschare blir fisken och det mer val du får. Lyckligtvis är naturist hotell Vritomartis mycket nära till fiskehamnen i Chora Sfakion så att du regelbundet hittar fiskrätt val på menyn där.
Medelhavsköket använder ett brett sortiment av endast de finaste färska ingredienserna och kännetecknas av stilens flexibilitet, den fantasifulla användningen av ingredienser, det till synes oändliga antalet regionala variationer och den rikliga användningen av färska örter.
De som bor på Vritomartis-hotellet kommer att vara glada att uppleva medelhavsmat som bara kan förbättra den avslappnande och stressfria miljön i denna fantastiska naturistort.
Grönsaker
Medelhavet köket domineras av användningen av grönsaker och bra exempel kommer alltid att finnas som en viktig del av menyn på naturist hotell Vritomartis. Det här köket är naturligtvis inte bara att hitta i kläder-valfria orter eller naturist hotell! Det finns i alla restauranger och hotell i hela Medelhavet, men på Vritomartis verkar kockarna utmärka sig – till stor nytta för gästerna.
Olivolja, hemlagad
Yoghurt och ost
Medan grönsaker kan dominera disken är det olivolja som nästan alltid kommer att vara den väsentliga ingrediensen, antingen i receptet eller som ett ackompanjemang. Yoghurt och ost kommer också att hittas i många rätter, vanligtvis lokalt producerade och alltid färska.
Alla grönsaker du kan namnge kommer nästan alltid att ha ett antal rätter som ägnas enbart till dem, men den största nöjen finns ofta i rätter som använder en mängd grönsaker där kocken använder varje separat smak för att arbeta tillsammans som helhet . Den här kommer att ha de mest fantastiska ätaupplevelserna i ens den minsta och mest opretentiösa anläggningen. Faktum är att man ofta har den bästa erfarenheten på ett sådant ställe!
Kött
Köttet används inte över mycket i medelhavskök, och där det finns finns det nästan alltid grillat. Medan lamm är mestadels, var inte rädd för att experimentera, eftersom du också hittar kötträtter på menyn som kanske kan använda en get. Om du gillar kött – prova det! Det kommer att bli en ny semesterupplevelse för dig och vem vet, du kan till och med gilla det!
Särskilda gröna
Du kommer antagligen ha ätit auberginer, tomater, lök, svamp och kronärtskockor i ditt eget land, men kanske inte okra eller squash? Du hittar dem regelbundet på Medelhavsmenyerna och också en mängd olika ”gröna”. Alla dessa grönsaker kan serveras till dig som en färsk, okokt maträtt eller grillad, stekt, rostad, sauterad eller bakad.