Föregående FotoNästa Bild
 

Etikettsregler på Vritomartis

Naturism handlar om frihet och här på Vritomartis vill vi att våra gäster skall känna sig så fria som möjligt. Vi försöker att inte ha massa regler och förmaningar. Viktigt är att alla skall trivas så därför har vi några saker som alla bör känna till. Från soluppgång till solnedgång är det en naturistanläggning men man har en handduk eller sarong runt sig inne i hotellbyggnaden. Nakenhet gäller vid pool och strand.

  • Naturism handlar om frihet och här på Vritomartis vill vi att våra gäster skall känna sig så fria som möjligt. Vi försöker att inte ha massa regler och förmaningar. Viktigt är att alla skall trivas så därför har vi några saker som alla bör känna till.
  • Från soluppgång till solnedgång är det en naturistanläggning men man har en handduk eller sarong runt sig inne i hotellbyggnaden. Nakenhet gäller vid pool och strand.
  • På Vritomartis förväntas du respektera andras privata sfär och deras ”egna” område vid pool eller strand. Det är inte ok att titta ut någon eller att tränga sig på oavsett om de är nakna eller påklädda.
  • Vill du lyssna på musik utomhus är det hörlurar som gäller. Vi respekterar andra gästers behov av lugn och ro oavsett var på Vritomartis man befinner sig.
  • Inga sexuella anspelningar eller handlingar får förekomma på Vritomatris Naturist Resort. Sol och bad kanske skapar en sensuell känsla. Vad man gör på det egna rummet är ens privata sak.
  • Fotografering sker inom det egna sällskapet och får aldrig ske utan tillåtelse av de inblandade. Tänk på dina medgästers privata sfär och respektera den.
  • Det finns två nyckelord som förknippas med Naturism. Det ena är FRIHET och det andra är RESPEKT. Om man respekterar de andra gästerna och landet där man är, så kommer man att uppleva friheten som naturismen erbjuder. Det är kanske ändå en regel som vi följer och som är enkel att uppfylla - "Uppträd mot andra som du vill att de uppträder mot dig själv".
  • En handduk att sitta på vid poolbaren eller vid tavernan på stranden är en självklarhet. Likaså att vi inte dricker medhavda drycker i restaurangen eller i barerna och på tavernan vid stranden.
  • Hundar är inte tillåtna.

Som du ser är det sunt förnuft som styr och gör din naturistsemester på Vritomartis till ett minne för livet. VÄLKOMMEN!