Föregående FotoNästa Bild
 

Förstagångs besökare – Första gången naturist

Anledningar för dig att våga en naturistsemester

Om du för första gången bestämt dig för en Naturistsemester, så är du välkommen till oss på Vritomartis Naturist Resort. Vi kommer att se till att du blir varmt välkomnad och får en härlig semester. Det är just här på Vritomartis det är som bäst att bekanta sig med en naturistsemester.

Vi är alla lika!

Kanske känns det lite nervöst att visa sig naken bland andra. Det är full förståeligt, om du inte vet vad det innebär. Vad kommer de andra att säga? Kommer jag att bli uttittad? Jag blir väl jämförd med alla andra? Det är just detta som är det fina med naturismen – den är inte jämförande eller dömande! Utan kläder är vi alla lika, det är viktigt att ha med sig.

Känn den varma vinden, den härliga värmen och det ljumma medelhavet!

Det första som våra gäster brukar säga är att med blir som en ny människa av hela upplevelsen. Utan kläder ger dig möjligheten att bäst njuta och samla kraft. Det är just det som gör att när man väl en gång provat är det svårt att inte göra det igen.

Känslan att bada naken!

Vritomartis är den bästa platsen att börja sitt ”nauristliv” på. Tar du ett dopp i vår härliga pool utan kläder så vill du aldrig mer bada mad kläderna på. Efter doppet ligger du på en solstol runt poolområdet och låter solen torka bort vattendropparna, för här behövs inga handdukar eller badrockar att skyla sig med.

Brun över hela kroppen!

Antingen hittar du en ”egen” plats eller så ligger du och solar tillsammans med andra. Snart kommer du att se att de andra naturisterna, från världens alla hörn, är precis som du själv. Då kommer din tveksamhet vara som bortblåst. Inom några dagar är du en av naturistfamiljen med jämn och fin solbränna över hela kroppen. Och detta kommer du uppleva som det naturligaste i världen.

Naturism på Vritomartis

Vritomartis är ett licensierat naturisthotell, vilket innebär att det följer det regelverk som Internationella Naturistförbundet (INF) satt upp. I receptionen, baren och matsalarna är det obligatoriskt med kläder. Vilket också gör det lättare för förstagångsbesökaren. På utsidan får du  bära kläder om du vill, kanske en sarong eller liknade. Vid poolen och vid vår privata strand är det nakenhet som gäller. Lite etikettsregler; Vill du vara naken när du tar något att dricka eller äta vid poolbaren så tar du med dig en handduk att sitta på.

Gå gärna in på vår videosektion på hemsidan för att ta del av vad andra gäster tycker om Vritomartis Naturist Resort.

Oavsett om du är en van naturist eller förstagångsnaturist finns det inget bättre ställe att tillbringa din semester på än Vritomartis naturist resort.

För intervjuer från första gången besökare eller repeater gäster besök vår videosektion.

Ta gärna även sen titt på fotogalleriet på hemsidan.