Föregående FotoNästa Bild
 

Funderar du på om en naturistsemester kan vara något för dig?

Leker du med tanken att besöka en naturiststrand eller att åka på en naturistsemester?

De flesta av oss kanske har funderat i dessa banor någon gång i livet. Det bästa är väl att höra med någon som har erfarenhet av detta och som kan dela med sig av sina erfarenheter.

En av de vanligaste synpunkterna som den oinvigde har är att folk kommer att titta på just dig och se hur just du ser ut utan kläder. Nu är det ju så, att de flesta av oss är skapta som vi är. Vad är en dream- line egentligen för något? På en naturistsemester är man accepterad oavsett, vilket är en härlig känsla som varar mycket längre än själva semestern. Tjock, smal, lång, kort – alla är ändå lika och just här är det mer påtagligt än då vi är klädda. Att vara nöjd med hur man är kanske den största fördelen med att våga prova naturism. 

Vad säger då de som är återkommande gäster till vår naturistanläggning? Jo, en sak som vi nästan alltid hör i samband med våra samtal är känslan av frihet, att vara fri. Just den erfarenheten är skön. Om nu frihetskänsla har med naturism att göra är det väl ett gott skäl att prova, i alla fall en gång i livet, och därefter avgöra om det stämmer.

Det låter kanske lite högtravande att prata om frihet och självkänsla men det är två viktiga faktorer, trots allt. De flesta naturister tycker också att det är härligt och roligt att vara på naturistsemester. För den som vill prova på är det särskilt viktigt att välja rätt ställe att börja på. Inget ställe kan vara bättre lämpat än Vritomartis Naturist Resort. Hit kommer människor från hela Europa för att njuta sol, bad och fantastisk service och mat under en vecka eller två. Alla delar känslan som även du kommer att få ta del av. Bli inte förvånad om du lär känna nya vänner under din vistelse här nere. Inte minst utbudet av olika aktiviteter som båtfärder, utflykter eller lite vattengymnastik, vattenpolo, tennis och mycket annat skapar en härlig semester under Kretas generösa sol.

Du har inget att förlora på att bli en av Vritomartis naturistgäster. Det kommer att bli en skön härlig erfarenhet för dig med.