Föregående FotoNästa Bild
 

Hur skulle det vara med en Naturistsemester?

Vad för semester har ni planerat i år? Hyra stuga i Frankrike. Lägenhet i Spanien. Campa i Sverige. All inclusive i Turkiet eller Mexico. Allt det låter ok men varför inte prova något helt annat? Något som vid första anblicken låter halvkonstigt och får många att slå ifrån sig med båda händerna i förskräckelse. En NATURISTSEMESTER? 

Ja, en Naturistsemester! Där man under dagarna solar, är och badar nakna, antingen vid poolen eller på stranden. Det är inget skämt så fortsätt att läsa vad det handlar om.

Många människor tror att nakenhet tillsammans har att göra med nått skumt och konstigt. Gå omkring naken bland andra, ”alla kommer att stirra på mig” ”jag är alldeles för tjock” ”jag är för gammal” ”för ful”. Ja det är vanliga reaktioner. Skulle jag gå omkring naken inför alla människor, hur skulle det se ut?  Hon säger – Min rumpa är säkert större än alla andras. Han säger- Men herre gud, det kan ju hända saker, så pinsamt.

Kära nybörjare. Vi kan försäkra er att alla dessa föreställningar är fullständigt grundlösa. Alla vi som väljer en Naturistsemester gör det för att slippa alla måsten, kläder som spänner, baddräkter som blir våta och måste bytas under skynken. Bara känna friheten som vi kände som små. Har du någon gång simmat utan kläder i havet så har du känt friheten som vi pratar om. Tänk på Evert Taubes ”sol och vind utplånar bristerna ifrån hjässan ner till vristerna. Att vara naken gör ditt sinne rent.” Just så är det att vara på Naturistsemester på Vritomartis.

Rätt som det är kommer du/ni att finna er i ett samtal med gäster från andra länder som är intresserade av hur det är i Sverige, Midnattssolen, den hemska vintern, Zlatan etc. Och detta utan en tråd på kroppen utan att någon tycker det är det minsta konstigt. Ja, då förstår du också hur enkelt och naturligt det är med en Naturistsemester. Alla är vi lika utan kläder som gud har skapat oss. Det är bara vi själva som inte riktigt kan fatta det, utan lägger in massa vanföreställningar som en skyddande mur. Riv muren och prova på en NATURISTSEMESTER i år. Välkomna till vårt lilla familjeägda Vritomartis Naturist Resort på Kretas sydligaste kust. Välkommen att bli en medlem i vår naturistfamilj.